Malinwa Infoavond

Malinwa Infoavond

Malinwa Infoavond 1080 608 Malinwa Supportersorgaan

Op dinsdag 14 november organiseert het Malinwa Supportersorgaan een infoavond met hoofdaandeelhouder Philippe Van Esch, Sportief directeur Tim Matthys en Hoofdcoach Steven Defour. Het doel van deze avond is om bovengenoemde heren kort uitleg te laten verschaffen over actuele thema’s, maar vooral om supporters al hun vragen te laten stellen.

De eerste verdieping van Tribune 1 in ons prachtig stadion, dat recent trouwens als tweede beste van België werd verkozen, wordt op dinsdagvond 14 november mooi ingekleed om onze supporters te ontvangen voor een open infoavond. De dag nadien zal in deze setting een businessevent van de club plaatsvinden, maar wij hebben ervoor gezorgd dat de supporters voorrang krijgen op de business partners, zoals het ons inziens hoort. Tevens trakteert de club KV Mechelen de supporters hier op een preview van de vernieuwde trappenhal en een gratis welkomstdrankje.

Dit evenement kadert in de nieuwe driemaandelijkse ‘vergadering’ tussen supporters en hoofdaandeelhouder Philippe Van Esch. Meer daarover lees je hier. Er werd echter gekozen om de infoavond volledig open te trekken want iedere supporter moet de kans krijgen zijn of haar vragen te stellen. Daarnaast zorgden we ervoor dat technisch directeur Tim Matthys en hoofdcoach Steven Defour eveneens aansluiten. Op deze manier bieden we onze fans de unieke kans om ook met deze sleutelfiguren van onze technische staf te spreken. Deze avond is tevens de eerste uitgebreide kennismaking met de nieuwe hoofdaandeelhouder.

Al je kritische vragen kan je insturen via onze Facebookpagina of via info@malinwa.be. Wij bundelen deze dan en leggen ze op deze avond voor aan de 3 bovengenoemde heren

Inschrijven is verplicht. Dit is louter om te kunnen monitoren hoeveel personen er aanwezig zullen zijn / aanwezig geweest zijn. De club voorziet al sowieso plaats voor 200 supporters, schrijf je dus snel in via de knop hieronder. Na het klikken op de knop kom je in de ticketshop, hier kan je je gratis registeren voor de infoavond.

Tot dan!