UNIEKE KANS: De geschiedenis van KVM in woord en beeld + een gratis wedstrijd boven de sfeergroepen

UNIEKE KANS: De geschiedenis van KVM in woord en beeld + een gratis wedstrijd boven de sfeergroepen

UNIEKE KANS: De geschiedenis van KVM in woord en beeld + een gratis wedstrijd boven de sfeergroepen 1080 1350 Malinwa Supportersorgaan

Sinds kort kent de trappenhal van de hoofdtribune (Tribune 1) Achter De Kazerne een permanente tentoonstelling van ‘De Glorierijke Geschiedenis Van Geel en Rood’ in woord en beeld. De volledige trappenhal werd ingedeeld in 6 tijdvakken (van 1904 tot de bekerwinst in 2019) die de geschiedenis van onze club presenteert. Men kan er foto’s aanschouwen, weetjes ontdekken en meer dan een eeuw historie ervaren, met eveneens oog voor de maatschappelijke gebeurtenissen in die 115 jaar. Het is een realisatie van het Malinwa Archief.

De officiële opening van de trappenhal vond plaats voorafgaand aan de Malinwa Infoavond die plaatsvond op dinsdag 14 november. De aanwezigen werden toen al getrakteerd op een exclusieve rondleiding door Mark Uytterhoeven. Nu willen we nog wat extra supporters, die er toen niet bij konden zijn, de kans geven, om samen met wat pers en enkele oud-spelers, eveneens deze rondleiding te krijgen door de trappenhal.

De eerste 25 supporters die zich inschrijven via de knop hieronder krijgen aanstaande zondag 3 december om 14u15, vóór de thuiswedstrijd tegen STVV, een unieke inkijk in de geschiedenis aan de hand van de rondleiding van Mark Uytterhoeven. Deze gelukkige supporters mogen daarna de wedstrijd GRATIS bijwonen achter de goal, in de comfortabele zitjes van de Kazerna, vlak boven de sfeergroepen. We konden van de club 25 tickets bemachtigen waarmee we 25 van onze trouwe fans héél gelukkig kunnen maken.

VOLZET

Wees snel en grijp deze unieke kans om deze prachtige Malinwa-ervaring te beleven dankzij het Malinwa Supportersorgaan. Wanneer je je hebt ingeschreven via de knop hierboven en je bent bij de eerste 25, ontvang je ten laatste vrijdagavond een mailtje met alle praktische info voor de match van aanstaande zondag 03/12. We kunnen wel alvast delen dat je er dan om 14u15 zal moeten zijn, wij voor alle organisatie zorgen en dat het hoe dan ook onvergetelijk wordt.

Succes!