‘T Supportersorgaan trakteert: TournéMalinwa!

‘T Supportersorgaan trakteert: TournéMalinwa!

‘T Supportersorgaan trakteert: TournéMalinwa! 2560 1707 Malinwa Supportersorgaan

Komende zondag reizen we in grote getalen af naar Leuven. In een volledig uitverkocht bezoekersvak zullen wij, de supporters van Malinwa, onze ploeg op de karakteristieke Malinwa-manier aanmoedigen en de spelers van geel en rood gedurende de volle 90 minuten voortstuwen. Tijdens de busreis naar Leuven willen we graag al onze supporters bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun gedurende het hele seizoen. Het Malinwa Supportersorgaan trakteert elke supporter daarom op een gratis pintje: TournéMalinwa!

Helaas moeten we voor de uitwedstrijd tegen OH Leuven opnieuw de verplichte buscombi-regeling volgen. Elke Malinwa-supporter dient dus met een erkende busclub naar Den Dreef te reizen. Het voordeel is deze keer wel dat we daardoor op een eenvoudige manier alle supporters kunnen trakteren. Tijdens de heenreis zal jouw busclub je een gratis consumptie aanbieden, die consumptie is op kosten van het Malinwa Supportersorgaan. De busclubs krijgen de prijs van één pintje per meegereisde supporter vergoed door ons.

Op deze manier willen we onze dankbaarheid tonen en nog maar eens benadrukken dat we er zijn voor elke trouwe kakker. We willen onze supporters daarenboven nu al uitnodigen om volgend jaar opnieuw lid te worden. We hopen ook volgend seizoen opnieuw massaal veel KVM-supporters lid te zien worden van een supportersclub en bijgevolg van het Malinwa Supportersorgaan.

Tot zondag in Leuven! Samen zullen we er, zoals steeds, 90 minuten lang voor gaan en het reguliere seizoen 2023-2024 in stijl afsluiten. We doen het gewoon zelf!

Geniet in de heenrit eerst al van het drankje ‘oep den bus’ dat wordt aangeboden door het Supportersorgaan. TournéMalinwa! Schol!