Malinwa Quiz

Malinwa Quiz

Malinwa Quiz 1080 1080 Malinwa Supportersorgaan

Eindelijk is het weer zover! Het Malinwa Supportersorgaan organiseert opnieuw een fantastische quizavond! Deze gezellige bijeenkomst vindt plaats op zondag 19 mei (Pinksteren) in de Grand Kavée in ons geliefde Achter De Kazerne.

De quizavond, die in het verleden een bekend onderdeel was van de jaarlijkse ‘belevingsinitiatieven’ van het Malinwa Supportersorgaan, maakt na enkele jaren van afwezigheid een grote terugkeer. Deze quiz draait niet uitsluitend om KV Mechelen, maar omvat een scala aan onderwerpen, actua-vragen en algemene kennis. Het is een gevarieerde mix die voor iedereen een plezierige avond belooft, ongeacht hun expertise of achtergrond. Hoewel er mogelijk een vraag over KV Mechelen kan worden gesteld, is dit niet het hoofdthema. Iedereen zal wel iets weten en kan een bijdrage leveren. Bovendien is de dag na de quiz een wettelijke feestdag (Pinkstermaandag), waardoor er weinig tot geen excuses over blijven om niet te komen.

De kernmissie van het Supportersorgaan is om de belangen van alle fans op onze tribunes te behartigen. Onder deze werking valt onder andere de vertegenwoordiging in de Raad van Toezicht maar evenzeer de SLO-werking en de ticketing voor uitwedstrijden en nog zoveel meer. én van de zaken die uit die supportersvertegenwoordiging voortvloeien, is de organisatie van evenementen met als doel het gemeenschapsgevoel onder Malinwasupporters te koesteren en te versterken. We zien de organisatie van zulke evenementen niet als onze hoofdtaak, maar om de zoveel tijd willen we graag onze supporters iets leuks geven waar bovendien het Malinwa-gevoel & de KVM-cultuur enkel sterker kunnen van worden. Bovendien zijn we nog steeds bezig met het afbetalen van leningen voor de aandelen die we hebben verworven in de club. Door deel te nemen aan deze activiteiten, ondersteun je het faciliteren van supportersparticipatie in de club KV Mechelen.

Elke ploeg mag maximaal 5 deelnemers hebben, er is geen minimum aantal personen vereist, de inschrijvingsprijs bedraagt €25 per ploeg. Reserveer snel je plekje door op de knop benden aan deze pagina te klikken of via hier. Aangezien de capaciteit van de Grand Kavee beperkt is, raden we je aan niet te lang te wachten. Na inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging. Twee weken voor de quiz sturen we je nog een e-mail met praktische informatie.

De deuren van de Grand Kavée openen op zondag 19 mei om 19u30 voor alle deelnemers, de quiz zelf begint stipt om 20u. Zorg dus dat je op tijd bent! De presentatie van de quiz gebeurt door niemand minder dan Bart Cannaerts!

Het wordt een onvergetelijke avond, niet alleen voor de Malinwasupporter, maar voor iedereen die zin heeft in een gezellige en amusante avond. We zien je graag daar!

-VOLZET-