Speel FIFA 16 en win mooie prijzen

FIFA Masters Cup

Speel FIFA 16 en win mooie prijzen

Speel FIFA 16 en win mooie prijzen 960 513 Malinwa Supportersorgaan

Op zaterdag 7 november wordt de Malunabar (gelijkvloers business seatsgebouw) een grote speeltuin voor FIFA 16 liefhebbers. De FIFA Masters Cup houdt dan voor de 2de keer halt op KV Mechelen. De FIFA Masters Cup is een reeks van tornooien op Xbox One en PS 4. Zoals je waarschijnlijk al kon raden wordt er FIFA 16 gespeeld. Naast KV Mechelen zijn o.a. Club Brugge, Lokeren en Sint-Truiden ook gastheer voor de Cup. www.fifamasterscup.be

 

Iedereen welkom

Iedereen van 6 tot 99 jaar mag zich inschrijven. De enige voorwaarde is dat je graag FIFA speelt. Of je nu beginner bent of elke dag een paar uur met de controller in je handen zit, maakt niet uit.

 

Meer dan 500 € aan prijzengeld

Er wordt gespeeld in een poulesysteem waarbij elk team 1 keer tegen elk ander team in de poule speelt. De besten gaan naar de kwartfinales en zo gaat het verder tot we een winnaar hebben. Eindigen doen we met een prijsuitreiking. De winnaars krijgen mooie prijzen. Er is voor meer dan 500 € aan prijzengeld te winnen.

 

Hoe GRATIS deelnemen?

Speel jij ook graag FIFA 16 en wil je het wel eens opnemen tegen andere liefhebbers van dit populair voetbalgame? Wees dan snel want de tickets vliegen de deur uit! Wij hebben nog 8 GRATIS tickets ter beschikking. Stuur snel een e-mail naar geertwordtnietgetoond@malinwawordtnietgetoond.be met als titel FIFA Masters Cup – KV Mechelen. Vermeld verder je naam en gsm-nummer. je mag 1 e-mail sturen voor 2 personen (wel de 2 namen en gsm-nrs vermelden). De eerste 18 mogen gratis deelnemen en worden persoonlijk verwittigd.

Wanneer: zaterdag 7 november, van 9u30 tot 15u
Waar: AFAS Stadion – Maluna bar (business seats gebouw)