De felbegeerde Malinwa champagne is er weer!

Malinwa champagne

De felbegeerde Malinwa champagne is er weer!

De felbegeerde Malinwa champagne is er weer! 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Ben je op zoek naar een origineel kerst- of nieuwjaarscadeau voor een Malinwa-fan? Kijk je nu reeds uit naar een bekersucces of heb je gewoon eens zin om jezelf en je gasten te verwennen met een heerlijk bruisend Malinwa apertief, dan hebben wij goed nieuws voor jou…
Voor de wel erg democratische prijs van € 20 per fles, kan je genieten van onze exclusieve Malinwa Champagne. Je ontvangt voor die prijs een uitstekende “Champagne Brut Premier Cru” voorzien van het “Malinwa”-label. Bij de champagne kan je ook een neutrale (dus geen geelrode) cadeauverpakking bestellen (2 €) zodat je je fles niet meer zelf hoeft in te pakken.

Bestellen doe je TEN LAATSTE OP MAANDAG 30 NOVEMBER en kan op 2 manieren:

  1. Vul onderstaand formulier in
  2. Stuur een e-mail naar geertwordtnietgetoond@malinwawordtnietgetoond.be met vermelding van naam, adres en het aantal flessen en cadeauverpakkingen dat je wil bestellen

Enkele dagen na je bestelling krijg je van ons een e-mail met de betaalgegevens. Je haalt je bestelling vervolgens af op de Mechelse kerstmarkt in het Malinwa jeneverstalletje  op de Haverwerf. Dat is vlakbij de Lamot site, aan de overkant van de Vismarkt. De kerstmarkt staat dit jaar dus niet op de Veemarkt / Grote Markt.
Als je niet naar de kerstmarkt kan komen, vermeld dat dan bij de bestelling. We nemen dan contact op om een andere afspraak te maken.

De kerstmarkt is open op 18, 19 en 20 december. Vrijdag vanaf 14u, zaterdag en zondag vanaf 10u.

Vier het einde van 2015 met een knal, en toast op 2016 met een lekker glaasje Malinwa Champagne!

 

[vfb id=3]