Online veiling (match worn) KVM-shirts

shirt veiling tvv Barts Weg

Online veiling (match worn) KVM-shirts

Online veiling (match worn) KVM-shirts 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Zaterdag stond er ter gelegenheid van het fanweekend van KV Mechelen, de galawedstrijd tegen AZ Alkmaar op het programma. Het was een gala-wedstrijd tegen de nummer drie van de afgelopen competitie in Nederland.

Telenet, trouwe hoofdsponsor van KV Mechelen en sterk betrokken bij het fanweekend, zag de kans om een mooie actie uit te werken samen met organisator Malinwa Supportersorgaan.

We willen onze supporters de kans geven om het shirt waarin hun favoriete speler de afgelopen weken speelde, te kopen. Het is dus dankzij Telenet dat we de shirts die de spelers drogen tijdens de wedstrijd tegen AZ, maar ook de voorbije wedstrijden veilen. Dus ja, het shirt waarmee Jean-Francois Gillet de drie penalty’s stopte in Anderlecht, of het shirt waarmee Edin Cocalic eventjes ging leunen bij Okaka zal in de set die te koop aangeboden wordt, aanwezig zijn.

De opbrengst van deze veiling gaat integraal naar een goed doel. En hiervoor kozen we een eveneens Mechelse organisatie, die de afgelopen jaren bewees dat je de dromen van iemand kan verwezenlijken, ook al is die persoon er niet meer. Een heleboel vrijwilligers zetten zich immers het hele jaar door in voor Barts weg, een vzw die de ziekte waaraan Bart Verbeeck bezweek in de aandacht wil brengen. Ze konden ondertussen al meer dan €125.000 overhandigen aan onderzoek naar kanker, een ziekte waar spijtig genoeg veel mensen van dichtbij mee te maken hebben.

Zit jouw favoriete speler dichtbij de kern maar lukte het nog net niet? Geen probleem, elke A-kern speler heeft zijn shirt in de veiling zitten, ook onze jeugdige talenten. Surf dus snel naar de speciaal opgerichte veilingsite op http://www.fame25.be/shirtverkoop , registreer je via het plusteken centraal bovenaan het scherm en bied meteen op het shirt van je favoriete speler. En denk eraan, elke EURO gaat naar het goede doel. Je doet dus niet enkel jezelf een plezier als je een shirt bemachtigt!