De Kerstperiode met het Supportersorgaan

De Kerstperiode met het Supportersorgaan

De Kerstperiode met het Supportersorgaan 591 591 Malinwa Supportersorgaan

De meest feestelijke tijd van het jaar staat voor de deur, en naast de vrolijke versieringen en gezellige momenten, betekent het natuurlijk ook tijd voor cadeautjes! Voor ons, de supporters van KV Mechelen, betekent dit eveneens dat het Malinwa Supportersorgaan weer met een typisch Malinwa kerstcadeau op de proppen komt. 

Dit jaar introduceren we met trots de Malinwa Koekjes! Een smakelijke mix van heerlijke koffiekoekjes, verpakt in een unieke Malinwa-verpakking. Bovendien bevat elke doos een handgeschreven kerstkaartje met een persoonlijke boodschap van enkele spelers van KV Mechelen. We stapten namelijk naar de spelers van onze club en vroegen hen om een kerstboodschap te schrijven voor de beste supporters ter wereld.

Wees er snel bij, want het is een limited edition! Er zijn slechts een beperkt aantal dozen beschikbaar, waardoor dit een exclusief geschenk wordt voor mede-Kakkers. Het betekent wel dat je snel moet zijn om jouw exemplaar te bemachtigen, want op = op.

Je kunt je bestelling ophalen op woensdag 20 december, direct na de thuiswedstrijd tegen Standard Achter De Kazerne. Meer details volgen binnenkort. Kun je niet bij de wedstrijd aanwezig zijn? Overweeg dan om iemand anders het voor je op te laten halen of neem contact met ons op voor een alternatieve regeling.

Je kan de koekjes bestellen in onze webshop, klik hier!

Daarnaast staat het Supportersorgaan ook dit jaar op zowel de kerstmarkt in de Mechelse binnenstad als op de Lichtfeesten van Sint-Katelijne-Waver. Kom dus zeker eens langs om samen onder Malinwasupporters een jenever, gl├╝hwein of warme chocomelk te drinken!