Fanweekend: gratis inkom voor abonnees

Fanweekend: gratis inkom voor abonnees

Fanweekend: gratis inkom voor abonnees 960 600 Malinwa Supportersorgaan

Reeds geruime tijd komen er vragen van supporters om iets extra te doen voor abonnees op het jaarlijkse fanweekend. We bespraken het voorstel om supporters met een abonnement gratis binnen te laten op het fanweekend met het bestuur. Het antwoord was positief! Dit jaar vind je een extra vakje voor het fanweekend op je abonnement. Zowel de wedstrijd tegen Rode Ster Belgrado op zaterdag 19 juli, als de familiedag op zondag 20 juli zijn dus GRATIS toegankelijk voor KV-abonnees.

 

Hoe werkt het?

[vc_accordion active_tab=”1″][vc_accordion_tab title=”Je hebt al een abonnement”]

Je laat je abonnement knippen aan de ingang (net zoals bij een competitiewedstrijd) en je mag zowel op zaterdag als op zondag gratis binnen.

[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Je hebt nog geen abonnement”]

Je gaat naar de hoofdingang. Aan het loket “genodigden” haal je een doorgangsbewijs af waarmee je op het secretariaat een abonnement kan kopen of je bestelde abonnement kan afhalen. Met je nieuwe abonnement mag je gratis binnen op zaterdag én zondag.

[/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Je wil geen abonnement”]

Je koopt één ticket waarmee je op zaterdag én op zondag toegang krijgt. Als je wil zitten tijdens de wedstrijd betaal je 15 € voor de 2 dagen, als je een staanplaats verkiest betaal je 10 €.

[/vc_accordion_tab][/vc_accordion]

Voor kinderen jonger dan 12 jaar haal je een gratis ticket voor een zit- of staanplaats aan het loket. Dit ticket is eveneens 2 dagen geldig.

 

Welke ingang?

Op zaterdag (wedstrijddag) kan je binnen via de hoofdingang of langs de Liersesteenweg. Om een abonnement te kopen of af te halen moet je langs de hoofdingang binnen (haal eerst een doorgangsbewijs aan het loket “genodigden”).

Op zondag (familiedag) kom je er enkel in langs de hoofdingang.