2e Malinwa Wandelzoektocht

2e Malinwa Wandelzoektocht

2e Malinwa Wandelzoektocht 940 788 Malinwa Supportersorgaan

Na het succes van 2022 organiseren het Malinwa Supportersorgaan & Malinwa Archief de tweede editie van hun Wandelzoektocht. Ditmaal opgedragen aan het 120-jarig bestaan van onze wondermooie club!

Trek op zondag 2 juni vanaf 13u door onze prachtige Dijlestad, op zoek naar weetjes en feitjes over de club van geel & rood. De laatste vertrekkers kunnen aan hun tocht starten om 16u. Inschrijving gebeurt in de Grand Kavee en kost €5, in ruil krijg je een invulformulier en een drankje. Op voorhand inschrijven is niet nodig, je kan gewoon op het moment zelf terplekke inschrijven en starten aan deze unieke tour door het prachtige Mechelen.

Tijdens deze unieke 5,6 kilometer lange zoektocht passeer je langs bekende en minder bekende plekjes van de Mechelse binnenstad die mee de geschiedenis van Malinwa hebben gekleurd. Ondertussen los je foto- en andere vragen op. Het Supportersorgaan trakteert je bovendien op een drankje.

Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen voor de kakkers die het beste scoren! De eerste prijs is niets minder dan de aftrap geven voor een thuiswedstrijd van ons geelrode ploeg!

Geen enkele kakker mag deze unieke namiddag missen. Wij kijken er alvast naar uit.

Tot zondag 2 juni!