Inschrijving Malinwa kidsclub

Inschrijving Malinwa kidsclub

Inschrijving Malinwa kidsclub 620 300 Malinwa Supportersorgaan

 

Inschrijving Malinwa kidsclub

Na een zeer raar jaar, starten we eindelijk terug met een normaal seizoen bij Malinwa Kids Club. Ben je tussen 6 en 12 jaar oud, sluit je dan nu snel aan bij de tofste club van Mechelen!!

Enkele redenen om lid te worden van de Malinwa Kids Club

  • Je ontvangt een coole MKC-pennenzak als welkomstgeschenk en daarnaast ook nog een tweede leuke verrassing.
  • De trainers en spelers van de A-kern organiseren een voetbaltraining voor alle leden van de Malinwa Kids Club. Je krijgt dus een training van jullie helden.
  • Je wordt uitgenodigd op de meet & greet met de A-kern. Je kijkt eerst naar de training en krijgt achteraf een hapje en een drankje. Na de training maken spelers en trainers tijd voor handtekeningen, selfies en een leuke babbel.
  • Elke thuismatch loten we 2 MKC- leden uit om de Kids Club-vlag te dragen vóór de match en samen met onze harmonie het veld rond te stappen. We bezorgen je een mooie plaats op de nieuwe tribune en je krijgt bovendien 2 tickets zodat je gezelschap kan meebrengen om gratis met jou naar de match te kijken.
  • Je neemt gratis deel aan een supertoffe verrassingsactiviteit in de loop van het seizoen
  • Door lid te worden van de fantastische Malinwa Kids Club toon je aan iedereen dat je een echte KV Mechelen-fan bent.

En dit jaar willen we onze start zeker niet missen. Dit wordt nog meer dan andere jaren een moment om nooit te vergeten!  De training met de spelers van de A-kern laten dit doorgaan tijdens de fandag op zondag 3 oktober in het stadion. Jullie mogen dus op deze hoogdag trainen met onze helden. De training start om 13.30 u. Liefst op voorhand inschrijven via de website en de dag zelf ben je welkom vanaf 13.00 u. Kom zeker even op voorhand zodat we jullie kunnen doorgeven met welke groep jullie starten.

We vragen wel om je in te schrijven voor deze training zodat we aan de spelers en de technische staf kunnen meedelen hoeveel jonge voetballers ze mogen verwachten.

Wat moet je doen om lid te worden en wat moet je doen om deel te nemen aan de training?

 Schrijf je dan in via onze website www.malinwakidsclub.be en duid zeker ook aan of wel of niet wil deelnemen aan de training.  Het lidgeld is nog steeds 15 euro. We vragen jullie dit over te schrijven op het rekeningnummer:   BE63 1030 7299 6208  met de duidelijke vermelding van jullie naam.

Wat brengen de kids mee naar de training?

  • sportkledij (uiteraard liefst geel-rood) en voetbal- of sportschoenen die geschikt zijn om mee te voetballen. De sportkledij trekken ze best thuis al aan.
  • een voetbal maat 4 (er zijn ballen maat 5 beschikbaar maar die zijn voor vele kinderen te zwaar)
  • een grote hoop goesting en een pak leergierigheid

We willen je nog even informeren dat er tijdens de training mogelijk foto en/of video opnames gemaakt worden die zouden kunnen vertoond worden via de communicatiekanalen van KV Mechelen en het Malinwa Supportersorgaan.

 

Met sportieve groeten,
Het Malinwa Kids Club team