Geel&Rood goes Cup Final

[vc_single_image image=”1423″ img_size=”full” alignment=”center”]

GEEL&ROOD GOES CUP FINAL

Het is bijna zover. Nog een kleine 2 weken voor we samen de Heizel overvallen. Jij bent bij de 21000 gelukkigen die in geel en rood naar Brussel afzakken om er een onvergetelijke Malinwadag van te maken. Wat er ook gebeurt, je schrijft in elk geval mee geschiedenis.

Je hoort wel eens dat deze bekerfinale een mooie bonus is na een schitterend seizoen. Dat de uitslag er niet toe doet en dat het sowieso een prachtige dag wordt. Geen mens die dat kan tegenspreken. En toch denken de spelers er anders over. Geen bonus. Geen extra. Geen “het is al mooi geweest”. Zij willen maar 1 ding: de beker mee naar Mechelen brengen.

Je leest alles over hoe zij uitkijken naar de finale in een speciale editie van ons supportersblad Geel&Rood. Ter gelegenheid van dit historisch moment brengt het Malinwa Supportersorgaan een collector’s item uit dat in geen enkele KV-verzameling mag ontbreken. Dankzij de steun van trouwe KV-sponsor Telenet hebben we dit huzarenstukje kunnen realiseren, waarvoor onze welgemeende dank!

[vc_single_image image=”1407″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”fadeIn”]
[vc_single_image image=”1406″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”fadeIn”]

Het boek is 84 pagina’s dik en is gedrukt op hoogwaardig papier. Binnenin vind je prachtige foto’s, tal van exclusieve interviews met Malinwa-iconen van vroeger en nu, reportages, brieven van Bekende KV’ers aan hun idool, een geweldige vintage bekerposter en nog veel meer.

 

Waar kopen?

Geel&Rood – de bekereditie  wordt op een gelimiteerde oplage gedrukt. De officiële lancering vindt plaats op 20 april op de zaterdagmarkt in Mechelen (vanaf 8u, vlakbij het stadhuis in de buurt van het Opsinjoor standbeeldje). Je kan er meteen een exemplaar kopen en je vindt er ook andere prachtige KV-artikelen. Vanaf zaterdag kan je ook terecht in de Fanshop.
Wanneer je online bestelt, hoef je je niet te verplaatsen en valt je magazine enkele dagen nadien netjes in de brievenbus.

Wees er snel bij! Er zijn slechts 3000 exemplarenOP = OP!

[ult_buttons btn_title=”BESTEL NU DIT SCHITTEREND MAGAZINE!” btn_link=”url:https%3A%2F%2Ferstwhile.be%2Fcollections%2Fmalinwa%2Fproducts%2Fgeel-rood|||” btn_size=”ubtn-custom” btn_width=”325″ btn_height=”60″ btn_padding_left=”0″ btn_padding_top=”0″ btn_title_color=”#dd1a1a” btn_bg_color=”#efbf00″ icon=”none” icon_size=”32″ icon_color=”#dd1f1f” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-at-left” btn_border_style=”solid” btn_border_size=”1″ btn_radius=”10″ btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_color=”#d1d1d1″ btn_shadow_size=”5″ css_adv_btn=”.vc_custom_1555623865799{margin: 0px !important;padding: 0px !important;}” btn_font_style=”font-weight:bold;”]
[vc_single_image image=”1410″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”fadeIn”]
[vc_single_image image=”1409″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”fadeIn”]

Geel&Rood wordt uitgegeven door de vzw Malinwa Supportersorgaan, p/a Kleine Nieuwedijkstraat 53, 2800 Mechelen